Условия за връщане и замяна

Общ преглед

Нашата политика за възстановяване и връщане продължава 14 дни. Ако са изминали 14 и повече дни от вашата покупка, не можем да ви предложим възстановяване или замяна. Продукти с опция „персонализиране” и всички други продукти изработени по желание с ваш надпис, цветове и размери не подлежат на замяна или връщане.

За да отговаряте на условията за връщане, вашият артикул трябва да е неизползван и в същото състояние, в което сте го получили. Също така трябва да е в оригиналната опаковка.

Няколко вида стоки са освободени от връщане. Нетрайни стоки като храна, цветя, вестници или списания не могат да бъдат върнати. Ние също така не приемаме продукти, които са интимни или санитарни стоки, опасни материали или запалими течности или газове.

Допълнителни артикули, които не подлежат на връщане:

  • Подаръчни карти
  • Софтуерни продукти за изтегляне
  • Някои продукти за здраве и лична хигиена

За да завършим връщането си, ние изискваме касова бележка или доказателство за покупка.

Моля, не изпращайте покупката си обратно на производителя.

Има определени ситуации, при които се предоставят само частично възстановявания:

Книга с очевидни следи от употреба CD, DVD, VHS касета, софтуер, видео игра, касета или винил запис, който е бил отворен.

Всеки артикул, който не е в първоначалното си състояние, е повреден или липсващи части по причини, които не се дължат на наша грешка.

Всеки артикул, който е върнат повече от 14 дни след доставката

Възстановяване на суми

След като върнатата стока бъде получена и проверена от нас, ние ще ви изпратим имейл или ще се свържем по телефона, за да ви уведомим, че сме получили върнатия артикул. Ние също така ще ви уведомим за одобрението или отхвърлянето на вашето възстановяване.

Ако бъдете одобрени, възстановяването на сумата ще бъде обработено и сумата автоматично ще бъде приложена към вашата кредитна карта или оригинален начин на плащане в рамките на определен брой дни.

Закъснели или пропуснати възстановявания

Ако все още не сте получили възстановяване на средства, първо проверете отново банковата си сметка.

След това се свържете с банката си. Често има известно време за обработка, преди да бъде публикувано възстановяването.

Ако сте направили всичко това и все още не сте получили възстановяването си, моля, свържете се с нас на имейл адрес: [email protected]

Артикули на намалена цена

Само артикули на редовна цена могат да бъдат възстановени. Стоките на разпродажба не могат да бъдат възстановени.

Размени

Ние сменяме артикули само ако са дефектни или повредени. Ако трябва да го замените за същия артикул, изпратете ни имейл на : [email protected]

Връщане на доставка

За да върнете продукта си, трябва да изпратите продукта си на адрес: офис на Еконт в гр. Бургас, ж.к. Славейков блок 55, получател фирма АРТВЕКС 07 ЕООД

Вие ще носите отговорност за плащането на вашите собствени транспортни разходи за връщане на вашия артикул. Разходите за доставка не се възстановяват. Ако получите възстановяване на сумата, разходите за доставка за връщане ще бъдат приспаднати от възстановяването на сумата.

В зависимост от това къде живеете, времето, което може да отнеме, за да достигне до вас разменения ви продукт, може да варира.

Ако връщате по-скъпи артикули, може да помислите да използвате проследима услуга за доставка или да закупите застраховка за доставка. Не гарантираме, че ще получим върнатия от вас артикул.

Нужда от помощ?

Свържете се с нас на : [email protected] за въпроси, свързани с възстановяване на суми и връщания.